Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@13:18:27 GMT

دیوار بلند دروغ‌های چهار ساله ترامپ

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۵۶۹۷

دیوار بلند دروغ‌های چهار ساله ترامپ

به گزارش روز شنبه ایرنا، این دروغ های بزرگ با کدهای رنگی روی دیوارنوشته طبقه بندی شده است.

رسانه های آمریکایی گزارش دادند که دروغ های ترامپ درمورد بحران کرونا، روسیه، اوکراین، مالیات و مهاجرت، اصلی ترین موضوع این دیوارنوشته را به خود اختصاص داده است.

مساله اوکراین که در این دیوارنوشته مورد توجه قرار گرفته به ماجرای تماس تلفنی ترامپ با «ولادیمیر زلنسکی» رئیس جمهوری اوکراین اشاره دارد که سال گذشته از سوی یک افشاگر ناشناس فاش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته شد که ترامپ در این تماس تلفنی با همتای اوکراینی خود درمورد تحقیق درخصوص عملکرد مالی «هانتر بایدن» پسر «جو بایدن» در شرکت اوکراینی «بوریسما» گفت و گو کرده است. رئیس جمهوری آمریکا در این تماس طرف اوکراینی را تحت فشار قرار داد تا برای ضربه زدن به جو بایدن رقیب انتخاباتی اش، علیه وی پرونده سازی شود.

مساله روسیه نیز به تبانی ستاد انتخاباتی ترامپ با مسکو در سال ۲۰۱۶ و مداخله احتمالی روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آن زمان اشاره دارد که جنجال زیادی به پا کرد و به تحقیقات گسترده «رابرت مولر» بازپرس ویژه پرونده رسیدگی به مداخله روسیه منجر شد.

پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ که ترامپ در آن به پیروزی شد، «هیلاری کلینتون» رقیب وی از حزب دموکرات آمریکا و این حزب، روسیه را متهم به دخالت در انتخابات آمریکا کردند و این موضوع تا مدتها سوژه رسانه‌های این کشور شد.

اما مساله مهاجرت، موضوع مهم دیگری که توجه مخاطبان به این دیوارنوشته را به خود جلب کرد. ترامپ از زمان روی کار آمدن سیاست های ضد مهاجرتی را به اجرا گذاشت و تا جایی پیش رفت که کودکان مهاجر را در مرز مکزیک –آمریکا از والدین خود جدا کرد.

رئیس جمهوری آمریکا درپی شیوع کووید –۱۹ در کشورش، زیربار پذیرش پخش ویروس کرونا نرفت و ضمن اینکه این ویروس را ویروس چینی خواند، در برابر درخواست ها برای زدن ماسک مقاومت کرد، اما سرانجام به دام این بیماری افتاد و خود گرفتار آن شد.

ترامپ از این بیماری جان به دربرد، اما همچنان بر دیدگاه های خود اصرار دارد و در تجمعات انتخاباتی بدون ماسک حاضر می شود.

رسانه ها گزارش دادند که ترامپ در مدت سه سال ریاست جمهوری خود ۱۶ هزار و ۲۴۱ حرف غیرواقع، دروغ و یا گمراه کننده گفته است.

حرف های دروغ و غلط ترامپ در سال ۲۰۱۹ نسبت به دو  سال اول ریاست جمهوری اش دو برابر شد. وی در سال ۲۰۱۹ مرتکب هشت هزار و ۱۵۵ مورد دروغگویی شد، اما در سال های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ میلادی در مجموع هفت هزار و ۶۸۸ سخن غلط و گمراه‌کننده به زبان راند.

برچسب‌ها اوکراین ویروس کرونا روسیه انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری آمریکا ۲۰۲۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اوکراین ویروس کرونا روسیه انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا اوکراین ویروس کرونا روسیه انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا اخبار کنکور ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۵۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است

نماینده اراک در مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامی که ایران در عملیات «وعده صادق» انجام داد، در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی بود و اینکه امروز اتحادیه اروپا بجای اینکه متخلف را مورد بازخواست قرار دهد، دوباره از تحریم‌های جدید علیه ایران صحبت می‌کند، غیر از اینکه دیوار بی‌اعتمادی میان ایران و اتحادیه اروپا را بلندتر می‌کند، خروجی دیگری در پی نخواهد داشت.

محمدحسن آصفری در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به ادعای مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره دستیابی اعضای این اتحادیه به یک توافق سیاسی در زمینه اعمال تحریم‌های پهپادی و موشکی علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: برای اتحادیه اروپا جای تأسف دارد که در حالیکه بیش از ۶ ماه از جنگ غزه می‌گذرد هیچ موضع‌گیری در خصوص حمایت از مردم بی‌گناه غزه انجام نمی‌دهد یا در قبال جنایاتی که جریان تکفیری‌ها و داعش در عراق و سوریه و جاهای دیگر انجام دادند و همچنین اتفاقاتی که در میانمار انجام شد و مردم بیگناه و مسلمان و غیر مسلمان از بین رفتند، اتحادیه اروپا هیچ اعتراضی انجام نداد و اخیراً مسئول سیاست‌ خارجی اتحادیه اروپا پس از پاسخ جمهوری اسلامی ایران به یکی از جنایات رژیم صهیونیستی در خصوص اعمال تحریم‌های جدید علیه جمهوری اسلامی ایران اظهاراتی را مطرح کرده است.

وی با بیان اینکه « اگر این تحریم‌ها کار ساز بود، امروز مشارکت مردم را پای صندوق‌های رای نداشتیم»، تاکید کرد: اتحادیه اروپا باید متوجه باشد که جمهوری اسلامی ایران اجازه نخواهد داد کسی مثل رژیم جعلی صهیونیستی بخواهد به خاک ایران تجاوز کند و ساختمان کنسولگری ایران در دمشق را مورد تعرض قرار دهد؛ ما منتظر بودیم اتحادیه اروپا و مسئول سیاست‌ خارجی اروپا درباره اقدامی که رژیم صهیونیستی انجام داد اعتراضی داشته باشند اما چنین اتفاقی رخ نداد؛ زمانی که آنها نسبت به این اقدام جنایت کارانه اعتراضی نمی‌کنند، قرار نیست که جمهوری اسلامی ایران نیز ساکت بنشیند.

این نماینده مجلس با اشاره به عملیات «وعده صادق» جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به جنایات تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری ایران در دمشق گفت: اقدامی که ایران در عملیات وعده صادق انجام داد، در پاسخ به جنایاتی بود که رژیم صهیونیستی مرتکب شده بود و اینکه امروز اتحادیه اروپا بیاید بجای اینکه متخلف را که رژیم صهیونیستی است مورد بازخواست قرار دهند، دوباره از تحریم‌های جدید علیه جمهوری اسلامی ایران صحبت می‌کند، غیر از اینکه دیوار بی اعتمادی میان ایران و اتحادیه اروپا را بلندتر و مانع ذوب شدن یخ‌های روابط میان ایران و اتحادیه اروپا می‌شود، خروجی دیگری در پی نخواهد داشت.

آصفری با بیان اینکه «اقدام آنها مطمئناً در اقدامات جمهوری اسلامی ایران در خودکفایی نیروهای مسلح در زمینه موشک‌ها و پهپادها تاثیری نخواهد گذاشت»، تصریح کرد: اعتقاد دارم که رفتار اتحادیه اروپا رفتاری دوگانه است چراکه در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی در جاهای دیگر ساکتند اما در قبال پاسخ ایران این گونه رفتار می‌کنند. البته رفتار آنها به این جهت است که امروز بسیاری از سیاست‌مداران اروپایی یا عضوی از جریان صهیونیست‌ها بشمار می‌روند یا اینکه از حامیان آنها هستند و بخشی از هزینه‌های تبلیغاتی آنها را در انتخابات‌های مختلف صهیونیست‌ها تامین می‌کند و توقعی از آنها وجود ندارد اما رفتارهای دوگانه آنها به غیر از اینکه حقوق بشر و منشور ملل متحد را زیر سوال می‌برد، نتیجه‌ای در پی ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است