Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@13:58:02 GMT

کرونا، دیوار بلند مرزهای شنگن

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۶۹۸۷۹

کرونا، دیوار بلند مرزهای شنگن

اگرچه وزرای دارایی اتحادیه اروپا با یک بسته ۲۴۰ میلیارد یورویی برای مقابله با تبعات اقتصادی کرونا توافق کردند اما در بحبوحه این بحران و در حالی که اروپا از همبستگی ساختاری امتناع می‌ورزد، رئیس‌جمهوری فرانسه بستن مرزهای حوزه شنگن را راهکاری برای بهبود اقتصادی حوزه یورو عنوان می‌کند.


کووید ۱۹ که تاکنون جان بیش از ۱۰۸ هزار نفر در جهان اعم از ۶۷ هزار اروپایی را گرفته و سازمان ملل از آن به عنوان بزرگترین فاجعه تاریخی نام می‌برد اقتصاد کشورهای مختلف جهان بویژه در آمریکا و اروپا را فلج کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به اعلام صندوق بین المللی پول، پس از رکود بزرگ دهه ۱۹۳۰میلادی، با شیوع اپیدمی کرونا، جهان ممکن است با بزرگترین بحران اقتصادی روبرو شود.

اپیدمی کرونا با تاثیر قابل توجهی که بر اقتصاد کشورهای عضو اتحادیه اروپا گذاشته دولت‌ها را مجبور به تزریق سرمایه در بازار کرده است. این ویروس چنان تاثیر عمیقی داشته که می‌تواند مدت زمان طولانی رشد اقتصادی اروپا را منفی نگه دارد.

در این میان، رئیس جمهوری فرانسه با برجسته کردن پیشرفت بیماری در جهان که نه به طور همزمان که به تدریج کشورها را متاثر از خود کرده با طرح فرضیه بسته بودن مرزهای حوزه شنگن آن را راهکاری برای بهبود اقتصاد اروپا عنوان می‌کند.

به گزارش شبکه تلویزیونی «ب. اف. ام» فرانسه، «امانوئل مکرون» در جریان یک کنفرانس ویدئویی اعلام کرد که کشورهای حوزه شنگن در اندیشه بستن مرزهای خود تا ماه سپتامبر(شهریور) هستند. این واکنشی است که براساس پیشرفت بیماری در جهان صورت می‌گیرد.

او بویژه آمریکا را مورد اشاره قرار داد؛  جایی که بحران کرونا در آن با چند هفته به تاخیر، به اوج خود رسیده است. آفریقا، جایی که اوضاع متفاوتی دارد و در آسیا احتمال اوج گیری دوم کرونا وجود دارد.

رئیس جمهوری فرانسه ۲۶ اسفند ۹۸/ ششم مارس در حساب توئیتر خود نوشت: از ظهر روز هفدهم مارس/۲۷ اسفند، مرزهای ورودی حوزه شنگن بسته خواهد شد. تمامی سفرها میان کشورهای غیراروپایی و اتحادیه اروپا به حالت تعلیق درمی‌آید. فرانسوی‌هایی که در خارج از کشور به سر می برند هم در صورت تمایل می‌توانند به کشورشان بازگردند.

اتحادیه اروپا تصمیم به بستن مرزهای بیرونی شنگن گرفت و آلمان به عنوان نخستین کشور با هدف مهار شیوع کرونا، کنترل مرزهایش را با اتریش، دانمارک، فرانسه، لوکزامبورگ و سوئیس در دستورکار قرار داد.

رسانه فرانسوی افزود: رئیس جمهوری فرانسه که شیوع کرونا و قرنطینه عمومی ۳۶ درصد فعالیت‌های اقتصادی در این کشور را کاهش داده، تاکید کرد افرادی که گمان می‌کنند می‌توانند به خارج از کشور بروند دچار مشکل خواهند شد. مکرون گفت: این بسته شدن مرزها می‌تواند در بهبود اقتصادی تأثیر داشته باشد.

به نوشته مجله فرانسوی «ولورر اکتوئل»، این فرضیه توسط کشورهای عضو اتحادیه اروپا با دقت مورد بررسی قرار گرفته است.

این رسانه فرانسوی نوشت: پیشتر، بروکسل از کشورهای عضو حوزه شنگن خواسته بود تا ۱۵ ماه می‌/۲۶اردیبهشت این اقدام را برای ممنوعیت سفرهای غیر ضروری به اتحادیه اروپا معرفی کنند.

رئیس جمهوری فرانسه در این باره بیشتر سخن نگفته اما قرار است شامگاه روز دوشنبه در مورد موضوع‌های مرتبط با سلامت سخنرانی تلویزیونی داشته باشد. این چهارمین سخنرانی مکرون در طول یک ماه گذشته است.

در این پیوند، «مارک بوتنگا» (Marc Botenga) عضو پارلمان اروپا در یادداشتی با عنوان «اروپا در عصر کرونا؛ همبستگی یا خودخواهی مالی» که در تارنمای فرانسوی «سولیدر» منتشر شده تصریح کرد: بحران کرونا و رکود فعالیت‌های اقتصادی برای چند هفته، تاثیر اقتصادی بزرگی خواهد داشت. «یونی کردیت» بانک بزرگ ایتالیایی از این رکود حتی به عنوان «مادر همه رکودها» نام می‌برد و کاهش ۱۳ درصدی تولید ناخالص داخلی را برای منطقه یورو پیش بینی می‌کند. ایتالیا ۱۵ درصد، یونان ۱۸.۶ و اسپانیا ۱۵.۵ درصد کاهش تولید ناخالص ملی را تجربه می‌کنند. این نشان دهنده صدها میلیارد یورو زیان در هر کشوری است. بنابراین دقیقا امروز است که اتحادیه اروپا باید همبستگی مشخصی را نشان دهد.

به نوشته تارنمای رادیو بین المللی فرانسه، در حالیکه شمار قربانیان ویروس کرونا از مرز یکصد هزار نفر و مبتلایان آن از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر گذشته است، جهان همچنان با این ویروس همه گیر دست و پنجه نرم می‌کند. هرچند در برخی از کشورهای اروپایی از جمله در ایتالیا و اسپانیا، آمار مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا در روزهای اخیر اندکی کاهش یافته است اما، در آمریکا این ارقام همچنان سیر صعودی خود را دنبال می‌کند.

همزمان با کاهش آمار در اروپا، سازمان جهانی بهداشت هشدار داده و گفته است که در بازگشت به شرایت عادی نباید عجله به خرج داد زیرا این امر می‌تواند موج جدید شیوع بیماری کووید ۱۹ را به همراه داشته باشد.

ایتالیا، اسپانیا و فرانسه بالاترین آمار مبتلایان و جان‌باختگان ناشی از کرونا را دارند. سوئیس، آلمان و انگلیس نیز همانند بسیاری دیگر از کشورهای اروپایی با این ویروس دست و پنجه نرم می‌کنند. برخی مقام‌های اروپایی خواستار وحدت در مقابله با این ویروس شده و هشدار داده بودند که کرونا فلسفه وجودی اروپا را تهدید می‌کند.

کمیسیونر صنعتی و مسوول بازار داخلی اتحادیه اروپا هم هشدار داده بود که این اتحادیه در سال ۲۰۲۰ رکود اقتصادی را تجربه خواهد کرد از پیش‌بینی کاهش ۲ تا ۲.۵ درصدی در رشد اقتصادی اروپا به دنبال شیوع کرونا خبر داد./ایرنا

---

 

اخبار مربوط به ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رئیس جمهوری فرانسه اتحادیه اروپا حوزه شنگن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۹۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس فرانسه اعتراضات حامیان فلسطین را سرکوب کرد

به گزارش جام جم آنلاین، این اعتراضات در حالی برگزار شده که غزه توسط نیروهای رژیم صهیونیستی همچنان بمباران می‌شود و اعتراضاتی دیگر هم در پردیس‌های ایالتی در آمریکا همچنان ادامه دارد.

به نقل از شبکه خبری المانیتور، دانشجویان دانشگاه «ساینس پو» مدیریت این دانشگاه را به فراخوانی پلیس برای سرکوب تظاهرات حامی فلسطین که توسط ده‌ها دانشجو در پردیس مرکزی پاریس تجمع کرده بودند، متهم کردند.

یکی از اعضای اتحادیه دانشجویی این دانشگاه گفت: «مدیر دانشگاه با تصمیم برای فراخواندن پلیس به منظور سرکوب دانشجویان از خط قرمز رد شده است.»

سخنگوی این اتحادیه نیز گفت، دانشجویان با وجود سرکوب‌ها به دنبال ادامه تجمعات خود هستند.

این اتحادیه گفت که فعالان آن توسط بیش از ۵۰ نفر از نیروهای امنیتی از دانشگاه خارج شده‌اند و حدود ۱۰۰ افسر پلیس هم در بیرون منتظر آنها بودند.

سازمان دهندگان این اعتراضات خواستار «محکومیت آشکار اقدامات اسرائیل توسط ساینس پو» و برگزاری مراسم یادبود «به یاد مردم بیگناه کشته شده توسط اسرائیل» شده‌اند.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • پلیس فرانسه اعتراضات حامیان فلسطین را سرکوب کرد
  • خیزش دانشجویی در کشورهای مختلف جهان برای حمایت از فلسطین