Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری لرستان با بیان اینکه گاهی برای استخدام‌ها از رابطه‌ها استفاده می‌شود و افراد بدون تخصص جذب می‌شوند گفت: در شهرداری بروجرد 300 نیروی مازاد استخدام شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  سفیر افلاک، جعفر بدری ظهر امروز در جلسه شورای حفاظت از اراضی ملی که در فرمانداری بروجرد برگزار شد اظهار داشت: امکانات لازم برای برخورد با اراضی که تصرف‌شده اندک هستند اما نباید به دلیل کمبود امکانات اجازه داد که سوءاستفاده کنندگان و در اراضی تصرف داشته باشند، متأسفانه کوتاهی برخی از دستگاه‌ها سبب می‌شود تا یک تخلف بزرگ‌تر و برخورد با آن سخت‌تر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: دستگاه‌ها باید در راستای حفاظت از اراضی ملی، جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز و تغییر کاربری به جد اقدام کنند  چراکه اگر در راستای مبارزه با سودجویان کوتاهی و تعلل صورت گیرد برخورد با آن سخت است.

 

رئیس‌کل دادگستری لرستان تبعیض را یکی از علت‌های سلب اعتماد عمومی برشمرد و عنوان کرد: یکی از مواردی که سبب سلب اعتماد در بین مردم می‌شود، تبعیض و عدم برخورد با سودجویان و متخلفان است.

 

وی تصریح کرد: مبارزه با فساد تنها در موارد مالی نیست بلکه سلامت اداری هم باید در همه زمینه‌ها انجام شود که یکی از این موارد استخدام در ادارات است که متأسفانه در برخی از موارد استخدام‌ها بر اساس رابطه صورت می‌گیرد که در شهرداری بروجرد 300 نیروی مازاد استخدام شدند.

 

بدری خاطرنشان کرد: گاهی برای استخدام‌ها از رابطه‌ها استفاده می‌شود و افراد بدون تخصص جذب می‌شوند و این در حالیست که برای ورود نخبگان یک دیوار بلند در نظر گرفته‌شده و نخبگان جوان پشت درمانده‌اند و شفافیت در استخدام‌ها نیست.

 

وی واگذاری خدمات به ساخت‌وسازهای غیرمجاز را ممنوع اعلام کرد و گفت: دستگاه‌های خدماتی موظف هستند قبل از ارائه هرگونه خدمات به منازل تازه‌ساخت حتماً استعلام بگیرند و در صورت دارا بودن مجوز و مدارک لازم، اقدام به ارائه خدمات کنند.

 

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به پرونده‌های تعاونی بروجرد افزود: در بروجرد چندین پرونده تخلف تعاونی‌ها مانند تاکسیرانی وجود دارد که این تعاونی‌ها مشکلاتی را ایجاد کرده‌اند که تخلف یا از سوی شهرداری و یا دستگاه‌های دیگر بوده است.

 

وی با اشاره به واگذاری زمین از سوی شهرداری و تبدیل آن به تالار بیان کرد: طبق قانون خریدوفروش زمین‌های اراضی برای ساخت‌وساز ممنوع است که در بروجرد چند سال پیش 20 هزار متر از طرف شهرداری برای بحث گردشگری واگذارشده که متأسفانه تبدیل به تالار شده است.

 

بدری تصریح کرد: گاهی قراردادهایی که منعقد می‌شود دست‌های پشت پرده‌ای دارند و نشان می‌دهد که سوءاستفاده کنندگان با جاها و افراد نفوذی در ارتباط هستند اما باید به جد با متخلفان و سودجویان برخورد شود و اجازه نداد عده‌ای سودجو برای منافع خود به اراضی دست‌درازی کنند.

 

سعید رازانی دادستان خرم‌آباد نیز در این جلسه اظهار داشت: اهمیت حفاظت از اراضی در سیل امسال بیشتر مشخص شد چراکه ساخت‌وسازهای غیرمجاز مشکلاتی را در سیل ایجاد کردند اظهار داشت: برخی از اراضی برای اجرای پروژه‌هایی واگذارشده اما سال‌هاست پروژه‌ای اجرانشده و این زمین‌ها بلاتکلیف مانده است که باید تعیین تکلیف شود.

 

وی با اشاره به کمبود امکانات افزود: نباید کمبود امکانات سبب شود تا حکم اجرا نشود و بهتر است که قبل از تغییر کاربری، تصرف و ساخت‌وساز غیرمجاز، پیشگیری لازم صورت گیرد چراکه تخریب هزینه زیادی دارد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۴۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند

توکل آبشناس اظهار داشت: بر اساس قانون دو مورد از ساخت و ساز‌های غیرمجاز به مساحت تقریبی ۳۰ مترمربع بنا، ۹۰ متر دیوارکشی به طول و ۲۰ مترمربع محوطه‌سازی در اراضی باغی روستای کوهانی شهرستان نهاوند قلع و قمع شدند.

وی گفت: مالکان این اراضی بدون اخذ مجوز از مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اقدام به ساخت و ساز غیر مجاز کرده بودند که در قالب قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها مطابق با تبصره ۲ ماده ۱۰ و حکم ماده ۳ تخریب شدند.

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند افزود: بر اساس این اقدام قانونی در اراضی کشاورزی، حدود ۸ هزار مترمربع از اراضی مرغوب به ارزش حدود ۱۲ میلیارد تومان آزاد شد.

وی افزود: این عملیات با دستور مقام قضایی و با حضور نماینده دادستان و همکاری شهرداری، نیروی انتظامی و همکاران مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • استمرار اقداماتی در راستای ساماندهی کشف رود
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی