Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی رمضانی در گفت‌وگو با ایکنا از قزوین، با بیان اینکه مساجد بهترین ظرفیت را برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی دارند، اظهار کرد: بسیاری از مسئولان به‌تازگی به ظرفیت عظیم مساجد پی برده‌اند و به دنبال راه‌هایی برای به‌کارگیری از آن هستند.
وی افزود: ما به فکر رشد عمودی فرزندان خود هستیم اما آنچه بیشتر اهمت دارد رشد فکری و عقلی آن‌ها است که مسجد می‌تواند در این امر بسیار حائز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسئول با تأکید بر اینکه برای عمران فرهنگی مساجد نیازمند اعتبار و بودجه هستیم اما امروز اگر هزینه‌ای هم می‌شود به سمت عمران و آبادانی ظاهری مساجد است، گفت: متأسفانه اهمیت و وقعی برای فرهنگ‌سازی و برنامه‌های فرهنگی در مساجد انجام نمی‌شود این در حالی است که برای جذب جوانان در مسجد نیازمند چنین برنامه‌ها و نگاهی هستیم.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی- هنری مساجد استان قزوین تصریح کرد: ما نیازمند ساختن اندیشه‌های نسل جوان امروز برای ادامه مسیر بالنده انقلاب اسلامی هستیم و باید در این عرصه سرمایه‌گذاری کرد نه آنکه بودجه‌ها را تنها به‌صرف ساختن کالبد و فیزیک مساجد اختصاص داد.
این مسئول ادامه داد: در حال حاضر برخی برای مساجد دیوار خودخواهی و هووهای بسیاری درست کرده‌اند و هر کدام از آن‌ها مانعی برای حضور جوانان در مساجد می‌شوند.
حجت‌الاسلام رمضانی با تأکید بر اینکه اعمال سلیقه در مسجد یکی از موانع اصلی ورود جوانان است، گفت: متأسفانه همه افکار و اندیشه‌ها در صحن مسجد حضور منسجم ندارند لذا نیاز است همتی برای این حضور به وجود آید.
وی اضافه کرد: برخی از نهادهای حاکمیتی نقش بسیار مهمی در پیشبرد اهداف متعالی در مساجد دارند و می‌توانند در این خصوص بسیار کارآمد وارد شوند، امروز در جنگ فرهنگی پیش رو باید هزینه شود تا بتوان برداشت‌های خوبی هم از فعالیت‌های صورت گرفته داشت. برای ساماندهی مساجد باید کمیته‌های تخصصی توانمند و کار بلد و متعهد ایجاد شود.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی- هنری مساجد استان قزوین با تأکید بر اینکه امروز شاهد برخی بهره‌برداری‌های اشتباه از دین هستیم، عنوان کرد: نباید به مسجد تنها به دیده یک گذرگاه نگاه شود چرا که همه ما بدهکار مسجد هستیم و باید برای اعتلای هر چه به بیشتر آن تلاش کنیم.
وی افزود: سکوت در این امر موجب می‌شود این روند همچنان ادامه پیدا کند لذا باید روحیه مطالبه گری از سوی مردم در برابر مسئولان مساجد وجود داشته باشد تا عملکرد آن‌ها زیر ذره‌بین مردم دیده شود همین امر موجب می‌شود مردم خود مدیریت نهایی مسجد را به‌صورت غیرمستقیم بر عهده داشته باشند.
این مسئول ادامه داد: جوان و نوجوان امروز پرسشگر و سؤال گر است و به دنبال تنوع و زیبایی، جوابی برای شبهات خود هستند اما متأسفانه در فضای مساجد بسیاری از این نیازها بی‌پاسخ می‌ماند و همین موجب دور شدن آن‌ها از این محیط باارزش می‌شود.
حجت‌الاسلام رمضانی با تأکید بر اینکه شاهد کم‌کاری و تنبلی برخی از خود جوانان و نوجوانان نیز هستیم و باید این نسل خود وارد گود مسجد شوند، تصریح کرد: به تصویر کشیدن زیبایی‌های مسجد، رعایت مکارم اخلاق می‌تواند کمک بسیار مهم و با ارزشی برای جذب جوانان و نوجوانان به سمت مسجد باشد چرا که همه ما تشنه محبت هستیم و هر کسی در این مسیر موفق‌تر ظاهر شود می‌تواند زمینه جذب دیگر افراد را نیز ایجاد کند.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی- هنری مساجد استان قزوین در پایان خاطرنشان کرد: در مساجد افول فرهنگی وجود دارد و بسیاری از مباحث فرهنگی در مساجد شهید می‌شوند و از سوی دیگر نیازسنجی نسبت به دغدغه‌های اقشار مختلف جامعه به‌ویژه جوانان و حرکت در این مسیر انجام نمی‌شود. ما از این اماکن مذهبی نهایت استفاده را نمی‌بریم و بی‌شک در فردای قیامت باید پاسخگوی کم‌کاری‌های صورت گرفته در مسجد و عملکرد ضعیف و نامناسب از بستر و فضای مسجد باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قزوین سرمایه گذاری فرهنگی جذب جوانان در مسجد کانون های مساجد حجت الاسلام رمضانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۲۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماشین مغزشویی صهیونیست‌ها به دیوار خورد!

دریافت 40 MB کد خبر 6090556

دیگر خبرها

  • انجام امور فرهنگی باید برعهده مردم باشد
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • ماشین مغزشویی صهیونیست‌ها به دیوار خورد!
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • آیا «اجاره بلند مدت زمین های موقوفه» جایز است؟
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم